Bábovka à la štóla ve formě: Voní po citronu a mandlích, plněná je marcipánem a ze stolu mizí rychlostí blesku
Jak na perfektní pomazánku z domácích škvarků: Potřebujete pouze kvalitní sádlo a pár ingrediencí, které máte doma vždy
5 foto Hodnocení 22× Rafaello, oblíbené nepečené cukroví: Poradíme několik tipů, jak je zdokonalit
Hodnocení 23× Časté chyby při zpracování kapra: Vyzkoušejte 11 tipů na správně připravené rybí maso
5 foto Hodnocení 10× Štědrovečerní menu: Inspirujte se výběrem receptů na kapra, polévku i bramborový salát
5 foto Hodnocení 21× Jak uvařit vánoční rybí polévku? 5 kroků k výtečné polévce pro sváteční chvíle
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Jak prostřít štědrovečerní stůl podle starých zvyků? Pecen chleba patří do rohu, šupina pod talíř a pokrmy na stůl všechny současně
Hodnocení 65× Kapra můžete před obalováním naložit do mléka nebo mléčného kysaného produktu. Jak na to, poradí názorné video
Video Hodnocení 27× Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Hodnocení 56× Klobása na našem štědrovečerním stole? Samozřejmě. Vinná klobása totiž patří na vánoční stůl již celá staletí
Hodnocení 5× Při pohledu na kapra vás ještě teď píchá ta loňská kost v krku? U štědrovečerního stolu jej mohou zastoupit jiné pokrmy, ale jaké?
Hodnocení 82× Na vánoční rybí polévku potřebujeme hlavu a vnitřnosti z kapra. Poradíme začátečníkům, jak tuto výbornou polévku uvařit
Hodnocení 17× Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování
Hodnocení 2× Světové Vánoce ve vaší kuchyni? A proč ne? Máme pro vás pokrmy od nedalekých sousedů i z druhé strany světa
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
Vánoční přípitek ve velkém stylu: Namíchejte si citrusovou Mimosu nebo slavný italský broskvový koktejl Bellini
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií