Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Hodnocení 5× Při pohledu na kapra vás ještě teď píchá ta loňská kost v krku? U štědrovečerního stolu jej mohou zastoupit jiné pokrmy, ale jaké?
Hodnocení 80× Na vánoční rybí polévku potřebujeme hlavu a vnitřnosti z kapra. Poradíme začátečníkům, jak tuto výbornou polévku uvařit
Hodnocení 16× Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování
Hodnocení 2× Světové Vánoce ve vaší kuchyni? A proč ne? Máme pro vás pokrmy od nedalekých sousedů i z druhé strany světa
Křupavé vánoční oplatky původně chránily domov. Dnes si je můžete upéct podle receptu z roku 1750 a přenést se tak do historie
Vánoční přípitek ve velkém stylu: Namíchejte si citrusovou Mimosu nebo slavný italský broskvový koktejl Bellini
Hodnocení 18× Ryba by na vánočním stole neměla chybět. Ne každý je milovník kaprů. Co místo něj zvolit?
Hodnocení 50× Lidové Vánoce bývaly skromné a duchovněji pojaté. V čem si je můžeme vzít za příklad?
Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky