Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Výborné šunkofleky s uzeným masem jsou obědovou klasikou. Zjemněné smetanou a voňavé kořením chutnají božsky
7 foto Hodnocení 20× 7 receptů na zapečené těstoviny: Milované šunkofleky jsou jednoduché a levné
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Hodnocení 290× Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá