Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
11 foto Hodnocení 1× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
6 foto Luxusní třené banánky podle Josefa Maršálka: Dejte pozor na míchání těsta s moukou, jinak si urvete ruce, říká cukrář
6 foto Hodnocení 6× Jaký je rozdíl mezi třeným a piškotovým těstem? Jiná příprava, ale využití stejné
6 foto Hodnocení 96× Co přidat do těsta, aby bylo vláčné? Přinášíme osvědčené tipy u základních těst
Video Hodnocení 33× Klasický Sachr (Sacher) dort je sváteční moučník pro velké mlsouny. Zkuste ho s námi
Vynikající ořechový chlebíček podle babičky Elišky je krásně nadýchaný a využijete do něj zbytky ořechů z Vánoc
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
15 foto Cukrář Josef Maršálek upekl dort s čokoládou, bramborami a chipsy: Některé ingredience se prostě milují, vysvětlil
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Video Hodnocení 67× Připravit třené těsto není žádná věda. Poradíme vám, jak docílit jemného a kyprého moučníku
5 foto Hodnocení 112× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Velikonoce ve Španělsku: Stolům vévodí jehněčí, salámy i speciální zdobený moučník. Jak jej připravit?
Cibulový čaj je výborný domácí „lékař“ nejen na nachlazení. Jak jej správně připravit a co při tom (ne)dělat?
Co s vajíčky od koledníků? Kromě oblíbené pomazánky a vaječné tlačenky vyzkoušejte tahle lehce pikantní nakládaná vejce