Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
11 foto Hodnocení 3× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
11 foto Hodnocení 1× Proč není bábovka nadýchaná? Na vině může být několik pochybení, předejděte jim
6 foto Luxusní třené banánky podle Josefa Maršálka: Dejte pozor na míchání těsta s moukou, jinak si urvete ruce, říká cukrář
6 foto Hodnocení 7× Jaký je rozdíl mezi třeným a piškotovým těstem? Jiná příprava, ale využití stejné
6 foto Hodnocení 100× Co přidat do těsta, aby bylo vláčné? Přinášíme osvědčené tipy u základních těst
Video Hodnocení 33× Klasický Sachr (Sacher) dort je sváteční moučník pro velké mlsouny. Zkuste ho s námi
Vynikající ořechový chlebíček podle babičky Elišky je krásně nadýchaný a využijete do něj zbytky ořechů z Vánoc
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
15 foto Cukrář Josef Maršálek upekl dort s čokoládou, bramborami a chipsy: Některé ingredience se prostě milují, vysvětlil
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Video Hodnocení 77× Připravit třené těsto není žádná věda. Poradíme vám, jak docílit jemného a kyprého moučníku
5 foto Hodnocení 119× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Malinová panna cotta: Italský smetanový dezert s jemnou chutí vanilky lehce zvládnete, stačí správně použít želatinu
Sytá kuřecí polévka s brokolicí, čedarem a sýrovými knedlíčky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Moanka 50 min