Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
Famózní tvarůžková směs na topinky od Ostravskeho Gastrošefa: Pikantní a výrazně vonící pokrm připravíte za chvilku
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Video Hodnocení 1× Skládání ubrousku do tvaru stromečku zvládnete podle videonávodu velmi snadno
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích
Jak správně jíst pečivo v restauraci? Expert na etiketu Ladislav Špaček varuje před ukusováním a drobením
10 foto Jak prostřít velikonoční tabuli? Problémy malého stolu vyřeší etažérka, levnou výzdobu zajistí ubrousky a květiny
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
8 foto Farmář Josef Pech radí, jak nakupovat brambory: Neberte ty viditelně poškozené, dobrá brambora vydrží i horší podmínky, říká