Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Video Hodnocení 1× Skládání ubrousku do tvaru stromečku zvládnete podle videonávodu velmi snadno
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích
Jak správně jíst pečivo v restauraci? Expert na etiketu Ladislav Špaček varuje před ukusováním a drobením
10 foto Jak prostřít velikonoční tabuli? Problémy malého stolu vyřeší etažérka, levnou výzdobu zajistí ubrousky a květiny
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
7 foto Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě