Suroviny
Porce: 1-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 245 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,08 g |
| Vláknina | 1,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré suroviny nakrájíme na drobné kostičky, nasypeme do misky, zasypeme lžící gyrosu, zakapeme sójovkou, maggi, worcesterem a podle chuti přidáme švestkovou omáčkou.
Krok 2: Necháme tak půl hodiny proležet za občasného promíchání aby to natáhlo chuť.
Krok 3: Po tom, co jsme manželce udělali k večeři přírodní řízky nasypeme to do rozpáleného výpeku od nich a pozvolna osmažíme a podusíme do měkka.
Nejlepší je podávat jen tak s chlebem.
Nejlepší je podávat jen tak s chlebem.
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
U.Z.V. (universální zeleninová večeře)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VApM
Moje poznámka
U.Z.V. (universální zeleninová večeře)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VApM
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
steaková omáčka,
steaková pánev na indukci,
recepty z tocaku,
recepty-švestkove speciality,
steaková pánev recepty,
steaková pánev,
kachna se slivkovou omackou,
zelenivové lečo,
teplá zeleninová veeře,
recepty z teple zeleniny,
recept na zeleninovou veceri,
teplé zeleninové pokrmy,
jednoduche teple večeře,
zelenivové pokrmy pro děti,
zdrave teple zeleninove recepty,
zelenivove špízy,
dietni recepty na veceri se zeleninou,
zeleniniová večeře,
zeleninová vrčeře,
zeleninového vecere
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
květák,
brambory,
kapusta,
omáčka worcesterová,
sůl,
maggi,
omáčka sojová,
cukr,
gyros,
protlak rajčatový,
pivo světlé,
omáčka steaková švestková
Komentáře (5)