Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
12 foto Hodnocení 4× Časté otázky na téma boršč: Co vše patří do tradiční polévky s červenou řepou
7 foto Hodnocení 11× Boršč je tradiční hustá polévka z masa, červené řepy, zeleniny a kysané smetany
Video Hodnocení 16× Jak připravit golubce? Plněné zelné listy po upečení podávejte v rajčatové omáčce
9 foto Hodnocení 65× Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
6 foto Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?