Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
12 foto Hodnocení 4× Časté otázky na téma boršč: Co vše patří do tradiční polévky s červenou řepou
7 foto Hodnocení 11× Boršč je tradiční hustá polévka z masa, červené řepy, zeleniny a kysané smetany
Video Hodnocení 15× Jak připravit golubce? Plněné zelné listy po upečení podávejte v rajčatové omáčce
9 foto Hodnocení 48× Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Jak si usnadnit louskání vlašských ořechů? Tento trik s horkou vodou využívaly už naše babičky a funguje dodnes
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání
Video Anglické palačinky: Rozehřáté máslo dejte do těsta a nechte ho odstát půl hodiny. Palačinky opékejte třeba i nasucho