Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
12 foto Hodnocení 2× Časté otázky na téma boršč: Co vše patří do tradiční polévky s červenou řepou
7 foto Hodnocení 8× Boršč je tradiční hustá polévka z masa, červené řepy, zeleniny a kysané smetany
Video Hodnocení 13× Jak připravit golubce? Plněné zelné listy po upečení podávejte v rajčatové omáčce
9 foto Hodnocení 45× Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Plněné papriky v rajské omáčce: Typickou sladkokyselou chuť zajistí cukr a citronová šťáva, vůni kombinace koření