Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
6 foto Hodnocení 16× Jak nejlépe péct vepřové kotlety? Sluší jí koření a marináda, přesvědčte se sami
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
7 foto Hodnocení 13× Vepřové maso: Co připravit z jednotlivých částí? Rady nejen pro začátečníky
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
6 foto Hodnocení 39× Poznáte rozdíl mezi vepřovou kotletou, pečení a karé? Vysvětlíme, jak to vlastně je
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Hodnocení 73× Jak naložit kotlety do marinády před samotným grilováním. Poradíme vám, jak je připravit, aby byly dokonalé
Univerzální cuketová omáčka: Hodí se na těstoviny, knedlíky i noky a lze ji i bez zavařování snadno uchovat na později