Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
6 foto Hodnocení 4× Jak nejlépe péct vepřové kotlety? Sluší jí koření a marináda, přesvědčte se sami
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
6 foto Hodnocení 32× Poznáte rozdíl mezi vepřovou kotletou, pečení a karé? Vysvětlíme, jak to vlastně je
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Hodnocení 66× Jak naložit kotlety do marinády před samotným grilováním. Poradíme vám, jak je připravit, aby byly dokonalé
Škvarkové pagáče: Slané koláče připravované i o masopustu jsou vláčné, krásně křupou díky škvarkům a úžasně voní
Kurkuma jako koření i pro léčení: Mírní záněty, zlepšuje paměť a skvěle chutná. Při užívání je ale potřeba opatrnost
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky