Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
5 foto Hodnocení 55× Jak se dělá krém do větrníků? I malé dítě ví, že větrník je plněný dvěma krémy
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
6 foto Hodnocení 5× Větrník ve tvaru dortu: Konečně pořádná porce moučníku pro milovníky větrníků
5 foto Hodnocení 39× Bábovka s větrníkovou příchutí: Chuť a vláčnost dodá bábovce smetanový karamel
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
11 foto Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Hodnocení 455× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Video Hodnocení 434× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Jak na křehké sýrové tyčinky jen ze 3 ingrediencí? Pro dokonalou křupavost je zásadní teplota másla a rychlé zpracování těsta