Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 803 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 24,55 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 246,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Moje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 4 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 8 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
vločkové řezy bez mouky,
vločkové koláčky,
vločkové řezy,
vločkové hroudy,
vločkova buchta bez mouky,
vločkové cukroví,
ovesné moučníky bez vajec a mléka,
snadné vločkové řezy,
dia pečení s vločkami,
vlockova buchta,
vlockove testo kakaové čtverečky,
vločkové pečení,
buchta bez vajec s ovesnych vlocek,
vločková buchta na plech,
vlockova hmota,
vločkové čtverečky,
vločková buchta s karobem,
rychle vlockove rezy,
vločkové cukroví na plech,
bez vajec
Suroviny:
vločky ovesné,
mléko,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
kakao,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (12)
K tomu roztírání : na pečící papír jsem to vyklopil jako hroudu , poté překryl ještě jedním pečícím papírem a rukou rozmačkal do všech stran. Na závěr jsem to přejel párkrát válečkem a pak sundal vrchní papír - no a paráda, rozetřeno bez problémů a rychle.