15 receptů na masové pomazánky: Tradiční pomazánky, na kterých si pochutnáte
Objevte chuťově bohatý výběr masových pomazánek, které potěší každého labužníka. V článku najdete nejlepší recepty z vepřového, kuřecího i rybího masa, ideální na pečivo i k zakousnutí s čerstvou zeleninou. Stačí si jen vybrat.
Masové pomazánky patří mezi oblíbené pochoutky české kuchyně. Hodí se nejen na svačinu nebo večeři, ale i jako rychlé pohoštění pro návštěvu. Díky různým druhům masa, koření i dalších přísad si můžete vychutnat pestrou paletu chutí. Ať už hledáte inspiraci pro každodenní stůl nebo originální nápad na domácí pohoštění, výběr těchto 15 osvědčených receptů vás rozhodně nezklame.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
- Pomazánka z jitrnice
- Pomazánka z uzeného masa a karotky
- Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
- Pomazánka z vařeného masa
- Jemná kuřecí pomazánka s koprem
- Pomazánka z uzeného masa s vejci
- Sýrová pomazánka s domácí vepřovkou
- Pomazánka z masové konzervy
- Pivní bůček na způsob rillettes
- Pomazánka z pečeného bůčku a uzeného masa
- Pomazánka z vepřového kolena
- Pomazánka z uzené krkovice
- Barevná kuřecí pomazánka
- Pomazánka z hovězího masa s kapary
1/15
1/15
Komentáře