Co uvařit z ryb? Přinášíme přehled 15 nejlepších receptů, které musíte vyzkoušet
Rybí maso si zaslouží více místa v našem jídelníčku. Nabízí lahodnou chuť, spoustu cenných živin a rychlou přípravu. Připravili jsme výběr 15 receptů z ryb, které nadchnou milovníky tradičních chutí i moderní kuchyně.
Rybí maso je nejen zdravé a lehce stravitelné, ale zároveň i velmi chutné a variabilní. Sladkovodní i mořské ryby nabízejí nespočet možností, jak si dopřát výjimečné jídlo bez zbytečné námahy. Výhodou rybího masa je i rychlá úprava, která šetří čas v kuchyni.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Famózní lososový filet metodou sous vide s hráškovým pyré
- Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou
- Pečená pražma se zeleninou
- Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
- Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský
- Sumeček africký na másle, pórku a hrášku
- Rybí filé na zeleném pepři
- Pečený kapr se zeleninou
- Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem
- Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem
- Pangasius pod parmazánovou dečkou
- Kapří karbanátky s cuketou
- Pečený losos v pikantní omáčce s ovocem
- Lín na roštu s limetou
- Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary
1/15
1/15
Komentáře