Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary

Jedním ze zástupců kaprovitých ryb, který má čistou chuť a pevné maso je právě tolstolobik. Filet z něj připravíme jen orestováním na přepuštěném másle. Doplníme ho pak výraznou omáčkou z kapar, citronu a smetany.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

11. 3. 2024 09:34

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 220 kJ / 531 kcal
Bílkoviny2,72 g
Tuky49,91 g
Vláknina1,17 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 772 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy12,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na omáčku jsem našla ve starém sešitě a odkud jsem získala recept už nevím, kapary používala hodně moje mamka. Tolstolobika máme rádi a dělám různě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 3. 2024 15:48

RubyRom: :-) Romanko, souhlasím a děkuji za komentář. :-KPřejí krásný začátek týdne,:-K

RubyRom RubyRom

11. 3. 2024 15:23

Tolstolobik:yes::yes:a jsme nedávno měli, mám ho ráda, skvělá ryba. Pěkně jsi navařila. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: tolstolobik, sůl, pepř mletý, ghee, mouka hladká, kapary, šťáva citronová, víno bílé, cukr, smetana

TopRecepty.cz

Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28O8