Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky jsou křehké kousky masa, pomalu pečené v troubě, dokud nejsou dokonale zlatavé a šťavnaté. K vepřovým výpečkům se podávají tradiční přílohy, jako je kysané zelí a houskové či bramborové knedlíky.

Vepřové výpečky jsou oblíbeným pokrmem tradiční české kuchyně. Vždy budou vítané k víkendovému obědu či k slavnostní příležitosti. Prozradíme vám 3 tipy, jak upéct dokonalé výpečky, které budou chutnat celé rodině.

Tajemství dokonalých výpečků

Inspirujte se těmito tipy na báječné a šťavnaté výpečky:

Inspirujte se tímto receptem na vepřové výpečky, které jsou na přípravu snadné a zaručeně sklidíte od celé rodiny chválu. Podívejte se také na nejčastější pochybení při přípravě výpečků, kterého se můžete (mnohdy nevědomky) dopustit.

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli