14 receptů na jídla s ovesnými vločkami, které jsou zásobárnou zdraví a energie
Ovesné vločky se vyrábí rozdrcením ovesných zrn. Vločky jsou lehce stravitelné a plné živin, vitamínů, minerálů a vlákniny. Řadí se mezi zdravé potraviny, jsou skvělým zdrojem energie a dodávají tělu pocit sytosti.
Ovesné vločky byly v minulosti pokrmem pro miminka nebo se jimi zahušťovaly polévky. V poslední době se konzumace vloček výrazně navýšila - díky celosvětové osvětě každý ví o jejich zdravých účincích a pozitivnímu vlivu na lidský organismus.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Flameri z ovesných vloček s ovocem
- Chléb z ovesných vloček
- Kadlíkova vločková polévka
- Datlové placičky z ovesných vloček
- Karbanátky z ovesných vloček
- Gulášová polévka z hlívy s ovesnými vločkami
- Lívance s cuketou a ovesnými vločkami
- Rýžovo-vločkové knedlíčky
- "Mozeček" z ovesných vloček, bylinek a slaniny
- Ovesná kaše s jablky a ořechy – zahřívací snídaně do podzimního rána
- Vločková sekaná
- Vločkovo-tvarohový dort
- Ovesná kaše s brynzou
- Ovesné muffiny s banánem a čokoládou
1/14
1/14
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře