Čím namazat topinky. Někdo to rád pikantní! Toto jsou nejoblíbenější pomazánky
Pěkně do zlatova upečené a křupavé topinky, potřené česnekem, to je dobrota. A ještě když jsou namazané lahodnou pikantní pomazánkou. Taková topinka nám bude chutnat k snídani nebo k večeři. Na výběr máme mnoho oblíbených pomazánek z našeho receptáře.
Co dát na topinky
Topinky potíráme pomazánkami, jejichž základem bývá nejčastěji zelenina, sýry, vejce, luštěniny, uzeniny a maso. Při podávání je zdobíme strouhaným sýrem, jemně nakrájenou cibulkou, proužky kapie, plátky rajčat a další pěkně barevnou zeleninou.
Pikantní pomazánky
K dobře upečeným topinkám, na povrchu křupavým a uvnitř vláčným, důkladně potřeným česnekem, se velmi dobře hodí pikantní pomazánky. Výrazně ochucené zeleninové, bramborové a luštěninové směsi natíráme ještě teplé nebo po vychladnutí. Velkou oblibu si získaly ostré pomazánky typu "tatarák".
Další oblíbené pomazánky na topinky
Topinky dobře doplňují i méně obvyklé pomazánky. Na krabí pomazánku si koupíme krabí tyčinky - pomazánka s nimi bude rychle hotová, protože tyčinky nepotřebují tepelnou úpravu. Další varianty jsou pomazánka z paštiky nebo vajíčková pomazánka.
Na topinkách si můžeme pochutnávat velmi často, zvlášť pokud je pečeme pouze na sucho - dietně. Navíc na ně spotřebujeme tvrdý chléb a česnek prospěje našemu zdraví. S oblíbenou pomazánkou bude topinka ještě chutnější.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
7 nejoblíbenějších vajíčkových pomazánek. Osvědčená klasika i moderní odlehčená verze
Komentáře