Vepřové chilli

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

750 g vepřového masa ( krkovice, plec, kýta )
2 plechovky červených fazolí nebo odpovídající množství předem uvařených
1 kukuřice
1 velká cibule
2 stroužky česneku
1 plechovka drcených rajčat
1 malý rajčatový protlak
použila jsem koření Fajitas
římský kmín
drcené chilli ( pokud nemáte směs koření Fajitas, přidáme podle chuti)
sladká paprika
uzenou papriku
mletý koriandr(kdo chce, může ještě přidat čerstvou feferonku ... vše podle toho, jak chcete mít pokrm pálivý)
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, osolíme, okořeníme a orestujeme. Necháme cca 15 minut pustit šťávu na mírnějším ohni a pak přilijeme rajčata, vmícháme protlak a podle potřeby podlijeme malinko vodou. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme prohřát slité fazole a kukuřičná zrna. Dochutíme.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 728 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové chilli

  • Katastrophe Katastrophe

    Byla to jiná chuť, než jsme zvyklí, ale byli jsme (opět) nadšeni! :-) Pro mě je novinkou koření Fajitas i římský kmín (byť jsem už před časem oboje pořídila) :-) Určitě brzy zopakuji! :-)

    Odpovědět

  • Jackie79 Jackie79

  • Irule Irule

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Tak toto vypadá krásně:yes:;-);-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    V ledničce mám kus vepřové krkovice, která zbyla po odříznutí plátků, ve spíži plechovku fazolí - co na tom, že jsou bílé, zato v rajčatovém protlaku! V každém případě mě tento recept inspiroval k zítřejšímu vaření. Vítám takové inspirativní příspěvky, nemám ráda opakování stále téhož. :yes:

    Co se týká římského kmínu, taky mi nevoní. Jednou nám nabídli v pakistánské restauraci (ovšem v Praze) placky jako pozornost šéfa podniku, které intenzívně a pro nás dost nepřijatelně voněly. Tak jsme se otázali, čím to je. Byl to římský kmín, takže se mu také vyhýbám, i když souhlasím, že to je otázka zvyku. Zato nakládanou kukuřici milujeme.

    Odpovědět

  • casino casino

    Lenka:
    A kari koření můžete?
    Když jsem prvně kupoval římský kmín, tak mně babka kořenářka 5x kladla na srdce, že ať si dám bacha na množství, že stačí špetička! Myslíte, že jsem poslechl? Až napodruhé jsem si dal bacha:-D
    Takže, zkuste přidávat do jídel z počátku v množství menším než malém, tak abyste to necítila ani vy... Třeba mu časem přijdete na chuť, protože některá jídla nejsou bez předepsaných ingrediencí už ta pravá ořechová... a proč se ochuzovat o autentický gastronomický zážitek, že?:-D

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Vše vypadá skvěle,až na ten římský kmín,ten my vážně nemužem :-)):yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    :yes::-p, kromě kukuřice je to pro nás :-p

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

Tématické fráze: vepřové chilli vepřové na chilli vepřové fajitas chilli con carne z vepřového masa vepřové chilli con carne veprovy fajitas recepty vepřové chilli co je fajitas vepřové s chilli recept na veprive z plechovky vepřové fajitas recept vepřové chhillies chilli con carne z veprove pleci maso na chilli veprova krkovice na chilli koření fajitas recept chilli con carne z vepřového masa fajitas recept vepřová plec s chilli fajitas římský kmín

Zapomněl/a jsem heslo