Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Institut kompliment uvařil 10. 12. 2009 10:08 Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni 0 0 Okomentovat
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče
Skládaný jablkový koláč: Jemný tvaroh a šťavnatá jablka dodají vláčnost, dokonalá harmonie chutí a vůní vás dostane