Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké
Co jsme jedli a pili u sledování Nemocnice na kraji města? K turecké kávě se podávaly jednohubky a frčely poháry s pudinkem
Pět levných a chutných večeří pro každý den: Za tato jídla neutratíte více než 60 Kč a ještě si skvěle pochutnáte