Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Vareniste.cz uvařila 15. 9. 2015 18:16 Brambory zapečené se sušenou šunkou a špenátovou náplní 0 0 Okomentovat
Manuál zavařování: Jak na ten nejlepší kompot? Důležité je vybírat kvalitní ovoce, nálev dostatečně osladit a vylepšit kořením
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
Staročeský kočičí štajryš s bramborami a zelím: Specialita z Plzeňska vyjde na pouhých 80 korun za 4 porce