uvařila 20. 9. 2014 05:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2014 05:31
chléb toustový, šunka, salám herkules, sýr eidam, tvaroh, majonéza, vejce, okurky sterilované, rajče, česnek, pórek, ředkvičky, zelenina, želatina, špejle, párátka, sůl, pepř, petrželka, potravinářské barvivo
Přidáno před 24 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Odkud je čokoláda? Kakao vařili už Mayové, pro Aztéky byly kakaové boby platidlem