Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
pbarva uvařil 15. 10. 2010 14:58 Chlupaté knedlíky od Evičky 0 0 Smícháme a řádně propracujeme těsto Okomentovat
Když chcete čirý vývar, odstraňte z polévky tuk, máme několik variant, jak na to. Část tuku ale ponechejte pro lepší chuť
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let