uvařila 9. 3. 2017 16:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 3. 2017 16:17
čočka zelená, cibule červená, slanina anglická, kapie, pórek, bobkový list, vejce, olej olivový, ocet vinný, hořčice dijonská, cukr, sůl, pepř mletý
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Historie závodních jídelen: Podle pamětníků stál oběd 4 až 5 Kčs, výběr jídla se razítkoval den dopředu a UHO byla pořád
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí