uvařila 11. 10. 2009 18:43
Po upečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2009 18:43
Po upečení
mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr krupice, cukr třtinový, olej, mléko, kakao, olej, mouka hrubá, mléko, pudink čokoládový, cukr vanilkový, cukr, mléko, pudink karamelový, cukr vanilkový, cukr, banán, nutella, tuk ztužený, cukr vanilkový, čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář