uvařila 20. 8. 2013 17:33
Vějíř- dort 5 let
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2013 17:33
Vějíř- dort 5 let
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, voda, olej, prášek do pečiva, kokos mletý, kakao, zdobení cukrářské, kokos mletý, máslo, salko, máslo, káva, rum
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Černá čočka beluga získala název po kaviáru a je i podobně zdravá. Zkuste ji třeba do rizota!
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost