Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Veroly uvařila 8. 10. 2011 06:13 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
4 foto Jídlo na kolejích aneb Historie jídelních vozů: Od kaviáru v Orient expresu až po vepřová líčka na pivě při cestách do Vídně
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru