uvařila 4. 8. 2014 22:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2014 22:53
cukr moučkový, mouka polohrubá, vejce, olej, voda, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kakao, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, žloutek, cukr moučkový, vanilkové aroma, rum, potravinářské barvivo zelené, mascarpone, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr moučkový, čokoláda, borůvky, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol