Dort CRAZY FROG na lyžích
Recept ještě nebyl hodnocenZ drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…
KORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva…
Na korpus : Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Vešleháme rozpuštěnou čokoládu, smíchanou s medem a vejci. Vymícháme a nakonec střídavě vmícháme mléko a mouku s…
2 bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Zašleháme do něj cukr. Potom přišleháme dva žloutky, aroma a olej. Lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Rendlík,…
Doporučuji si nejdříve připravit všechny ozdoby z fondánu, nejlépe pár dní dopředu aby měl čas pořádně ztuhnout. KORPUS: Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Domácí krtkův dort ve skleničce: Kromě ovesných vloček a banánu stačí jen pár ingrediencí a dezert chutná božsky
Hitem cukrařiny je brookies: Čokoládový dezert, který spojuje brownies s kousky sušenek
Velký svačinový manuál na víkendový výlet: Co si připravit a jak to zabalit?