uvařila 9. 1. 2013 17:37
Tlakový hrnec do MW a část surovin.Filety osolíme,pokapeme šťávou a necháme uležet.Poté je prudce na plátku másla osmažíme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2013 17:37
Tlakový hrnec do MW a část surovin.Filety osolíme,pokapeme šťávou a necháme uležet.Poté je prudce na plátku másla osmažíme.
filet rybí, brambory, žampióny, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, kmín drcený, sůl, limetka, máslo, zelenina čerstvá, bylinky
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Schneeballen, sněhové koule z bavorských vánočních trhů zvládnete i doma. Stačí sedm ingrediencí a dezert se rozplývá na jazyku