uvařila 17. 10. 2013 23:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2013 23:16
maso hovězí, slanina anglická, máslo, smetana, škrob kukuřičný, voda, ocet vinný, česnek, cibule, tymián, bobkový list, koření, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu