uvařila 5. 10. 2009 19:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2009 19:59
srdce hovězí, slanina, máslo, olej, víno červené suché, česnek, sůl, pepř mletý, vývar, cibule, karotka baby, nať petrželová, tymián čerstvý, bobkový list, mouka hladká
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Co s plonkovou suchou rýží? Připravte si indonéskou specialitu Nasi Goreng!
Co se zbylými bramborami: Můžeme je zapéct na různé způsoby, s nivou nebo jiným sýrem chutnají skvěle