Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené suché - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…

maris

170 min

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…

Dooga

80 min

Hovězí na divoko

Hovězí na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso vyžaduje při úpravě trpělivost. Ta se ale vyplatí, pokud výsledkem tak dokonalé sváteční jídlo, jako je v tomto receptu. Výborně ochucené maso, jemná omáčka…

Jenda1

195 min

Jelení kýta na víně

Jelení kýta na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájejte nadrobno. V hrnci rozpalte olej a cibuli opékejte, dokud nezačne hnědnout. Kořenovou zeleninu pokrájejte na kostky (1,5 – 2 cm) a přidejte k cibuli. Za…

Vareniste.cz

180 min

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme, odblaníme, po vlákně masa prošpikujeme uzenou slaninou, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme kořením divočina a necháme v chladničce 24 hod. odpočinout. …

Kuře s čočkou

Kuře s čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme na jemno.Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji opečeme ze…

Bahula

100 min

Křepelky v pikantním koření

Křepelky v pikantním koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejprve si připravíme křepelky. Očistíme je od případných zbytků peří. Pak ostrým nožem nařízneme podél prsní kosti, obrátíme na hřbet a rukou je přitlačíme, ony se…

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

Burgundské dušené hovězí

Burgundské dušené hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ve velkém kastrolu rozpusťte máslo, na něm osmahněte do hněda maso. Až zhnědne, přidejte proužky uzeného.Přidejte cibuli, česnek, mrkev, petrželku, bobkový list, sůl,…

Dančí na červeném víně

Dančí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu a chcete pohostit své přátele nebo rodinu, připravte pro ně dančí na červeném víně se slaninovými noky. Maso je díky marinování potřeba…

poslirecept

110 min

Vepřové s fazolkami

Vepřové s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V kastrole nebo v hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme chvíli smažit. Vložíme na kostky nakrájené maso a plátky česneku.…

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Směs na špagety s mletým masem

Směs na špagety s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na olivovém oleji, pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a po chvíli i mleté maso. Vše společne zarestujeme, okořeníme a pak…

Ivana K.

75 min

Divoká kachní prsa

Divoká kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tymián s majoránkou najemno nasekáme, promícháme s povoleným máslem a osolíme. Prsty vytvoříme pod kůží prsíčka kapsu, rozetřeme bylinkové máslo a kůži přiklopíme k…

Jelení kýta na víně a smetaně

Jelení kýta na víně a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slaninu nakrájíme na úzké proužky a kýtu hustě prošpikujeme. Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme…

1 2 3 6