Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Hovězí srdce na víně a mrkvi

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2009 18:55

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 565 kJ / 2 047 kcal
Bílkoviny110,85 g
Tuky145,48 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,80 g
Sacharidy31,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je původem z Francie a já ho mám z kuchařky 100 a 1 masitých pokrmů...

Tahle úprava srdce nám moc chutná.Chuťově je jídlo jemné a pěkně voňavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

miroslava čermáková

26. 12. 2013 16:50

magdalenka magdalenka

6. 10. 2009 19:24

Iljuša, ja som na tom ako Mirka, tiež som ti písala a tiež ťa rada vidím...

Iljuša

6. 10. 2009 19:23

nechci to tu rozebírat u receptu, jdi na pokec

mirca75 mirca75

6. 10. 2009 19:19

Iljušo,proč:-O.Už jsem si všimla že tu nejsi,Moc mě to mrzí a nějak nechápu:-O.

Iljuša

6. 10. 2009 19:16

Mirčo, vzkazy jsem nečetla, mám zde již skoro 2 měsíce zrušenou registraci - vůbec sem již nechodím, dnes to byla vyjímka ;-) Měj se moc fajn

mirca75 mirca75

6. 10. 2009 19:10

ILJUŠ0:-).Moc ráda tě tu vidím:-*.Před časem jsem ti psala do vzkazů,ale asi jsi nečetla;-).Tak jsem ráda že jsi v pořádku a moc mě tvá znovupřítomnost tady potěšila:-*;-).

mirca75 mirca75

6. 10. 2009 19:07

Díky vám:-8.Maris:-)taky mě už při jeho vaření napadlo,zkusit příště z roštěnky nebo pěkného zadního;-).Sice to bude trošku někde jinde,ale určitě to nebude špatné:-p.Cathleen:-)dělám taky tak a pak mám vždy srdíčko po ruce,když nás na něj honí mlsná:-p:-D.Papriko:-)neboj se ho,uvidíš že si kápnete do noty:-p.

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 10. 2009 17:25

Moc hezký recept, vypadá to nádherně:yes:

Iljuša

6. 10. 2009 15:21

Po delší době prohlížím receptíky, moooc pěkný tip, jak srdíčko uvařit. Máme ho velice rádi. ;-) Zdravím :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 10. 2009 10:48

Miri, moc dobře vypadající recept a nááádherné fotky!!!
Hovězí srdíčko máme moc rádi, nedávno jsme jedno kupovali, mělo tři kila!:-O Ořežem z něj zbytky cév a ta tučná místa a nakrájené na kusy ukládám do mrazáku na vícero obědů.
:yes:+

maris maris

6. 10. 2009 10:48

mirco - srdíčko vypadá móóc dobře a určitě i tak chutná. Já, bohužel, asi nevyzkouším, protože by to u nás bylo podle " co si uvaříš, to si taky sníš ", rodina by odmítla:-//. To mě ale nezastaví;-) a Tvůj recept vyzkouším třeba s hovězím masem. Bude to jiné, ale myslím, že tak moc zase ne:-)). Bodík dávám předem a chválím, moc chválím nádherné fotky:yes::-))

Paprika Paprika

6. 10. 2009 10:01

Mirčo - vypadá to báječně:yes::yes:. Nikdy jsem srdce nevařila ani nejedla. Je to prostě podobné jako se žaludky, které si před časem vkládala. Mám obavu to vařit, ale ledninky jsem taky dělala kdysi poprvé a dnes si na nich pochutnávají. ;-) Ukládám na vyzkoušení.:-)

mirca75 mirca75

6. 10. 2009 07:15

Díky moc za pochvaly;-).JaniR.:-)sdrce jako také není tučné vůbec,ale pokud pokud otázka směřovala na dané jídlo,tak bych použila pouze máslo a myslím,že by jsi ani tolik nezhřešila-jen přijdeš o tu chuť a vůni slaniny:-p.Dzungilo:-)škoda že ho nejíš,protože zrovna srdce chutnají jako klasické maso(nemají žádnou specifickou příchuť jako ledvinky,..);-).Výbušná:-)díky moc za ocenění neznámého,a věřím,že po ochutnání by jsi boďku zpět nevzala:-p;-).Škoda že ti nemůžu nabídnout;-(.Díky všem:-).

vybusna vybusna

6. 10. 2009 06:08

nikdy som nejedla okrem pecienky (jatra) ziadne vnutornosti, tak nemam ani len predstavu ako chuti srdce, ale mirca75 tie fotky su nadherne a tak sa prehresim, ze ti dam +, aj ked neviem ako to chuti...

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2009 22:23

Mirco, nádhera a opravdu zasloužený bod ti hned letí. Jen se zeptám, je srdce moc tučné? Já bych si to s tou mrkví nějak upravila:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí srdce srdce na vine hovězí srdce recept hovězí na mrkvi hovezi vnitrnosti hovězí srdce recepty hovězí v mrkvi veprove srdce na vine recept na hovězí srdce recept hovězí srdce srdce na červenem víne hovězí srdce na červeném víně pokrmy z hovězího srdce fotky pokrmů jidla z hoveziho srdce mrkev víno maso srdce z laně recepty recepty na hovězí srdce úprava hovězího srdce srdce na víně recepty

Suroviny: srdce hovězí, slanina, máslo, olej, víno červené suché, česnek, sůl, pepř mletý, vývar, cibule, karotka baby, nať petrželová, tymián čerstvý, bobkový list, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na víně a mrkvi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8NA