uvařil 8. 3. 2009 10:12
čokoládová bábovka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 3. 2009 10:12
čokoládová bábovka
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, cukr, marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Královské chutě: Průšvihář britské královské rodiny princ Andrew se spokojí s polotovary za 1 libru a miluje tenhle slaný koláč
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní
Bešamelová omáčka získala jméno podle markýze Louis de Béchamel. Víte, jak se správně dělá?