uvařil 23. 6. 2015 12:10
Dort je obložený plátky hrušky s jadřincem i stopkami. Jak zabránit, aby plátky nezhnědly, se dozvíte v receptu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 6. 2015 12:10
Dort je obložený plátky hrušky s jadřincem i stopkami. Jak zabránit, aby plátky nezhnědly, se dozvíte v receptu
vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, ořechy vlašské, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, cukr krupice, máslo, hruška, cukr krupice, skořice mletá, šťáva citronová, voda, hruška, šťáva citronová
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Vanilkové rohlíčky vznikly na počest jednoho vítězství. Upečte si je podle Sandtnerky!
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
Pět levných a chutných večeří pro každý den: Za tato jídla neutratíte více než 60 Kč a ještě si skvěle pochutnáte