uvařil 23. 6. 2015 12:11
Teprve na řezech zazáří hruškové kostky zavařené v pudinkové náplni jako drahokamy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 6. 2015 12:11
Teprve na řezech zazáří hruškové kostky zavařené v pudinkové náplni jako drahokamy
vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, ořechy vlašské, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, cukr krupice, máslo, hruška, cukr krupice, skořice mletá, šťáva citronová, voda, hruška, šťáva citronová
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
Znáte sakrajdu? Dokonalý perníkový závin s povidly můžete využít i místo cukroví!
Domácí přesnídávky si můžete navařit do zásoby. Skvělá je třeba kombinace meruňky, jablka a dýně!