uvařila 21. 2. 2011 22:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2011 22:25
vejce, jizerka, mouka rýžová polohrubá, cukr moučkový, voda, kypřící prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, skořice mletá, šťáva citronová, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, rum, čokoláda na vaření, máslo
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak se jedlo na Titanicu? V první třídě byly masové hody, ve třetí rýžová polévka a sušenky
Jedlíkova cesta kolem světa: V Thajsku je jasmínová rýže jen pro boháče
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky