uvařila 20. 3. 2010 09:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2010 09:20
mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, sůl, kůra citronová, kypřící prášek, jahody, voda, jahodová marmeláda, amaretto, smetana ke šlehání, cukr, ztužovač šlehačky, jahody čerstvé, máslo, mouka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Retro okénko: Legendární ruská vejce vznikla jako z nouze ctnost, ale oblíbili si je všichni
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Gin s tonikem dřív sloužil jako lék. Dnes byste museli vypít 67 litrů oblíbeného nápoje, a malárii stejně neporazíte