Zelný salát podle ČSN: Barevný, křupavý a příjemně sladkokyselý býval součástí oblohy. Skvěle chutná samotný i k masu
Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová
Upečte si linecké s kakaovým krémem a mandlemi: Klasické cukroví voní čokoládou a marmeláda v něm vůbec nechybí
Angel 666 uvařila 2. 4. 2021 18:30 Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Okomentovat
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou