Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
janatka uvařila 5. 10. 2015 09:28 Jemná pomazánka z Nivy, červené papriky, šunky a pažitky 0 0 Okomentovat
Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Colombo65 115 min