uvařila 26. 4. 2024 09:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 4. 2024 09:32
voda, syrovátka sušená, sýr nastrouhaný, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, kvas žitný, droždí čerstvé
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
Manuál pečení cukroví: Jak používat pečicí papír, na kolik rozžhavit troubu a co s plechem?
Domácí ruské vejce: Na retro svačinku je kromě vejce potřeba bramborový salát, zelenina a speciálně upravená majonéza