Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Izabella929 uvařila 17. 10. 2018 15:45 Kachní stehna pečená na pánvi na červeném víně 0 0 Okomentovat
8 foto Rány mazali medem, kůži olivovým olejem. Triky ze starého Egypta pomáhají i dnes, říká uznávaná dermatoložka
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské