uvařila 12. 5. 2010 13:37
zeleninu osmažíme a zalijeme vodou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 5. 2010 13:37
zeleninu osmažíme a zalijeme vodou...
brambory, kapusta, květák, ředkvičky, cibule, mrkev, protlak rajčatový, smetana, podravka, bujón zeleninový, mouka hladká, pažitka, olej, sůl
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Černé maliny nejsou ostružiny: Toto vzácnější ovoce si vás získá výjimečně aromatickou chutí