uvařila 21. 9. 2016 23:18
Kilimandžáro - detail broskvičkové lávy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2016 23:18
Kilimandžáro - detail broskvičkové lávy
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, pudink čokoládový, kakao, prášek do pečiva, marmeláda, tvaroh ve vaničce, rama na šlehání, cukr vanilkový, cukr krupice, mandarinky, ztužovač želatinový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Vynikající sterilované papriky ve sladkokyselém nálevu: Když je předem upečete, získáte i parádní základ do omáček
Královské chutě: Královna Viktorie jako malá hladověla, později si dopřávala krocana plněného kachnou a pomeranč vyjídala lžičkou!
Úžasné francouzské věnečky Paris Brest voní lískovými oříšky. Proč se pečou ve tvaru kola?