uvařila 11. 4. 2012 17:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2012 17:25
kotleta vepřová bez kosti, česnek mědvědí, salám pikantní, rajče cherry, cibulka jarní, hořčice dijonská, víno červené, koření čubrica, vývar masový, mouka hladká, máslo, olej, sůl, pepř mletý
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Spisovatel J. R. R. Tolkien nesnášel francouzskou kuchyni, zato zbožňoval stejná jídla jako „jeho“ hobbité, třeba houby
Bojujete s jarní únavou? Pomůže sušená třezalka, ale i kopřiva