uvařila 10. 5. 2022 07:26
Králičí soté s olivami, hořčicí a tymiánem podle Karolíny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 5. 2022 07:26
Králičí soté s olivami, hořčicí a tymiánem podle Karolíny
maso králičí, cibule šalotka, česnek, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice francouzská, víno bílé suché, tymián, olivy, rajče sušené v oleji, smetana ke šlehání
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Pět chyb, které možná děláte při přípravě palačinek. Díky osvědčeným fintám budou palačinky tenké a nebudou se trhat
Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně