uvařila 15. 10. 2011 16:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 10. 2011 16:38
voda, bujón, česnek, smetana, bageta, sůl, pepř, mouka, mouka hladká, máslo, slanina
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Krásně voní, ještě lépe chutnají: Velký přehled jedlých květů a nejlepší recepty z nich