Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Ivana79 uvařila 15. 4. 2014 14:10 Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák 0 0 Okomentovat
Bramborová jídla Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák spagetka 60 min
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku