uvařila 4. 11. 2012 18:07
upečený chleba
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2012 18:07
upečený chleba
mouka hladká pšeničná, mouka žitná, ocet, sůl, droždí čerstvé, kmín celý, voda
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají
Skořicové šneky s arašídovým máslem: Jemně nadýchané pečivo z kynutého těsta voní skořicí a snadno se připravuje
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem