Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Anna Kocikova uvařila 2. 11. 2016 18:43 Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě 0 0 Okomentovat
12 foto Jak na hubnutí žen po padesátce? Vynechte sladké nápoje a omezte přílohy, říká odborník na stravování Libor Mattuš
11 foto Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
14 foto Z deníčku pacienta: Pět dní na nemocniční stravě? Pečené kuře, rybí filé i falafel chutnaly překvapivě dobře