Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
Avynka uvařila 22. 4. 2017 19:10 Krůtí plátek pomalu pečený na bílém víně a pomerančích 0 0 Okomentovat
10 foto Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout
8 foto Oslavy MDŽ v retro stylu: Recepty na originální ruská vejce, vlašák nebo šunkovou rolku vás vrátí do minulosti